53 comments

    1. walaupun bukan pengguna digi tpi sy still ingt lagu kt iklan tv yg lepas bersamamu..bersamamu heee.. gitulah bunyi dia hee

      pst..nnti ckp dg kak f der cek email tak smlm ada htr pesana kt dia hee..tq

      1. @suri, iklan tu mmg menjadi sungguh…pandai reka iklan =)

        p.s-puan fieza kate, dia dah dapat…katanya lagi, tunggu hadiahnye yer…hehhee

    1. kita tunggu dan lihat prestasinya bagaimana hee..rumahs aya pakai apa pun ttp lain tak cler sb balik pokok kelapa sawit heeee

      1. @suri,betul tu, setakat ni, saye masih puas hati ngn DiGi…baru lagipun…yg bagusnya, takdelah byk sangat sms merepek ala2 spam cam maxis tuh =)

        p/s-kalau byk kelapa sawit, line celcom ok kot?

  1. Assalam..
    Saya juga bukan pengguna DG tapi seluruh ahli keluarga hubby guna DG, siap ada panggilan Free untuk 6 nombor lagi, boleh cakap puas2..

    1. Sekarang ni aku agaknyalah…walaupun aku sorang2 jer yg pakai digi…haha

      Maxis? Aku dah kureng sikit, asyik hantar sms spam jer…huuuh

  2. chii pernah guna kuning gak waktu blaja dulu..tp pas ilang no nya..chii terus pakai yg merah..byk sket leh pikat :p ihiks

  3. Dolu2 pakai koning sbb pakai tenet je..skang dah tak pakai koning…ada yg kata kalau guna koning ni…kalau kat area jin bertendang xde line…orang kata bukan saya kata..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *