Kalau ada pondok di ladang…

Asssalamua’laikum.

Patutnya hari ni ada entri Wordless, tapi aku harus dahulukan entri ini. Entri ini dikira entri wajib bagi aku. Kerna, tanpa isi entri ini…blog pasti tak ada seri. Walau terlambat, aku tetap usahakan untuk menayang nama-nama blogger yang paling mesra dan tak putus-putus singgah sini. Anda memang terbaik! Jom layan dulu blogger dan blog mereka yang makin mantap sehhhh!

Top Komentar Bulan April

1. Pn. Suri – Blog cahayacinta.com

2. En. Benjy – Blog benjyblogger.com

3. Cik Chii – Blog chikum4risa.com

4. Pn. Fiezaradzi – Blog fiezaradzi.com

5. En. Jebeng Otai – Blog jebengotai.com

6. En. Akubiomed – Blog akubiomed.com

7. En. Ladfe Amir – Blog ladfeamir.com

8. En. Tehr – Blog tehramuan.com

9. En. Yas – Blog yastro.blogspot.com

Eh! Kenapa 9 jer? Sebenarnya, blogger Benjy telah menggunakan teknik bayangan berganda bulan lepas. Sedar-sedar, ada 2 nama Benjy (benjy & b3njy)….hehehe. Tahniah juga buat blog-blog yang mendapat bonus kenaikan Page Rank seperti blog benjyblogger dan jebengotai. Terbaik!

Terima kasih buat semua yang sudi singgah dan meninggalkan idea dan buah fikiran. Pada yang takde dalam senarai, jangan kecewa, aku tau korang selalu lepak sini (perasan weh…hahaha). Korang memang terbaik!

Teruskan berblogging dengan penuh jujur dan amanah. Moga ia membawa kebaikan untuk kita semua. Terimalah serangkap pantun dari aku. Kalau sudi, boleh balas yer…

Kalau ada pondok di ladang
Boleh aku tumpang berteduh
Kalau ada entri bertandang
Jangan lupa komen sungguh-sungguh

@hafizmd- akan mula menerjah blog korang kembali….yeahhhhh!