Live Streaming Piala AFC Kelantan vs Maziya 23 April

- 23 April 2013. Updated 8 October 2017Sukan

Assalamu’laikum.

Live Streaming Piala AFC Kelantan vs Maziya & Selangor vs East Bengal FC 23 April. Aksi penting melibatkan dua wakil Malaysia dalam saingan Piala AFC, iaitu Kelantan dan Selangor. Kelantan dan Selangor perlu menang malam ni untuk memudahkan misi layak ke pusingan kedua Piala AFC. Jom saksikan live streaming, siaran langsung di Astro ataupun di TV9.

1. Live streaming Kelantan vs Maziya Piala AFC

  • Link 1 live streaming –> Kelantan vs Maziya (akan dikemaskini dengan link lain jika link ni rosak)
  • Link 2 live streaming –> Tonton online Kelantan vs Maziya (link diberi 1jam sebelum sepak mula)
  • Perlawanan jam 7.00 petang.
  • Kelantan kemungkinan besar turun tanpa aksi pemain utama seperti Dickson yang cedera dan Indra Putra yang direhatkan.
  • Kelibat Dimitrios Petratos diharap mampu menjelmakan jaringan malam ni dengan bantuan Shakir Shaari di bahagian tengah.

2. Live streaming Selangor vs East Bengal FC 23 April

  • Link live streaming –> Selangor vs East Bengal FC
  • Perlawanan bermula jam 8.45 malam di Stadium Shah Alam.
  • Skuad Selangor bakal turun tanpa kelibat Forkey Doe, Norazlan Razali dan Nasriq Baharom. Apakah tanpa Forkey Doe, jentera serangan Selangor bakal tumpul seperti aksi separuh masa kedua dalam saingan Piala FA lalu? Ambe harap, Selangor bangkit malam ni dan menang untuk membuka laluan lebih cerah dalam saingan Piala AFC.

3. Siaran langsung di Astro Arena atau saluran TV9?

  • Tiada siaran langsung di Astro Arena 801.
  • TV9? Mungkin siaran langsung Selangor vs East Bengal FC akan disiarkan bermula jam 8.30 malam.

Jika ada tambahan link live streaming, akan dikemaskini secepat mungkin demi menyemarakkan sukan bola sepak Malaysia =)

@hafizmd – Live Streaming Piala AFC Kelantan vs Maziya & Selangor vs East Bengal FC 23 April.

{ 17 comments… read them below or add one }

yusri April 23, 2013 at 4:32 pm

tak berehi tengok live streaming…
kalau dah takde pilihan baru try-try tengok…huhu

Reply

hafizmd April 24, 2013 at 9:31 am

ambe sebab tam mboh berebut ngn anok bini…tu yg layan live streaming tu..haha

Reply

yusri April 24, 2013 at 10:28 am

itulah jalan terbaik boh…selain dari pergi kedai mamak…huhu

Reply

hafizmd April 25, 2013 at 11:13 pm

@yusri, betul tu..ambe kasi anak2 tgk upin ipin, ambe layan bola…hehe

Reply

Joe April 23, 2013 at 5:56 pm

Perlawanan getir bagi Selangor yang mesti menang untuk mencerahkan peluang ke pusingan yang seterusnya. Kelantan just maintain performance.

Reply

hafizmd April 24, 2013 at 9:29 am

Seri pulak, jadi masih ada peluag =)

Reply

auc April 23, 2013 at 7:27 pm

harap TRW menang…

Reply

hafizmd April 24, 2013 at 9:27 am

tewas besar di sana..mengejutkan juga, tp mungkin taktikal sbb rehatkan pemain utama

Reply

Oneblogsocial April 23, 2013 at 9:53 pm

Semasa bujang dulu ok ok sahaja bila tengok bola,bila dah ada anak macam ini berat hati bila nak rebut kuasa TV.

Reply

hafizmd April 24, 2013 at 9:27 am

hehe..tu yg ambe tgk live streaming jer..hoho

Reply

zool April 24, 2013 at 3:24 pm

sedih bila kelantan kena belasah

Reply

hafizmd April 25, 2013 at 11:10 pm

ambe tumpang terkejut tp nasib baik dah layak

Reply

titan April 24, 2013 at 4:03 pm

barca kalah..kelantan pun kalah..olaaa..

Reply

hafizmd April 25, 2013 at 11:07 pm

real madrid pun kalah…haduyai

Reply

BeritaKaki April 24, 2013 at 4:34 pm

sedih kelantan kalah .. huhu
Walaupun saya peminat fanatik Pahang, dan sy org pahang,
sy tetap sokong pasukan2 lain terutama kelantan dan JDT

Reply

hafizmd April 25, 2013 at 11:05 pm

Terkejut jugak ambe kalah smpai camtu sekali

KAFA dah bukak kertas siasatn sbb kalah besar..

Harap JDT dapat kekang Lions menang liga super tahun ni

Reply

Hafizul April 29, 2013 at 3:30 pm

Sedap ahh ada unifi layan live streaming…tak ada buffer tu..hehe

Reply

Leave a Comment