Live Streaming Kelantan vs Da Nang Piala AFC & Siaran Langsung Liga Super 12 April

- 10 April 2013. Updated 25 March 2014Sukan

Assalamua’laikum.

Live Streaming Kelantan vs Da Nang Piala AFC & Siaran Langsung Liga Super. Malam tadi, ambe sempat tengok Selangor menang 3-1. Petang ni, giliran Kelantan pula untuk meneruskan rentak cemerlang bertemu Da Nang di laman lawan pada jam 5.30 petang. Jom pakat tonton siaran langsung atau live streaming Kelantan vs Da Nang!

1. Live streaming Kelantan vs Da Nang 10 April Piala AFC

  • Klik pautan link ini –> live streaming Da Nang vs Kelantan. 5.30 petang.
  • InshaaAllah, boleh juga saksikan siaran langsung di TV9
  • Apakah mungkin Bojan Hodak akan turunkan skuad kedua petang ni sebagaimana Selangor malam tadi?
  • Faktor kecergasan pemain bakal teruji buat pemain Kelantan. Ambe yakin, pemain Kelantan adalah antara pasukan yang memiliki tahap kecergasan yang baik.

2. Live Streaming & Jadual Siaran Langsung Liga Super 12-13 April Astro Arena

  • Terengganu vs Johor DT. 4.45 petang. 12 April 2013.
  • Klik untuk tonton –> live streaming Terengganu vs Johor DT
  • Kelantan vs ATM. 8.45 malam. 13 April 2013.

3.Gol Mahali Jasuli semasa menentang Johor DT antara yang cukup terbaik! Boleh layan gol terbaik Mahali Jasuli.

 

4. Kem Johor Darul Takzim pasti lega apabila Tengku Mahkota Johor menarik kembali surat perletakan jawatan. Lagi menarik dalam kem Johor DT bila nama besar seperti Milan Baros, Loius Saha dan Anelka disebut-sebut bakal mengisi kekosongan pemain import mereka. Cukup mengujakan!

5. Peter Butler, jurulatih T-Team pula dah pun diserahkan surat untuk berehat daripada memimpin skuad Titans buat sementara waktu. Apa dah jadi dengan skuad no. 2 kesayangan ambe ni?

6. Pasukan mana yang sedang menguasai takhta Liga Super? Iya, pasukan Lions XII. Ambe harap sangat pasukan Malaysia akan memimpin liga seberapa segera. Ramai yang kata, skuad Lions XII hanya pandai main atas padang rumput tiruan, tapi ambe tengok, mutu permainan mereka memang baik terutamanya kawalan bola.

@hafizmd – Live Streaming Kelantan vs Da Nang Piala AFC & Siaran Langsung Liga Super 12 April. Makin cantik gol-gol yang pemain kita score. Gol Amri Yahyah malam tadi memang cantik!

{ 20 comments… read them below or add one }

suri April 10, 2013 at 3:38 pm

sy tk dpt tgok sb jumaat ni smpi umh jam 8 mlm huhu..penat2…apa2 bro update eh

Reply

hafizmd April 10, 2013 at 11:00 pm

Kalau penat, ambepun mmg tidor jer..hehe

Reply

suri April 10, 2013 at 3:39 pm

ork llki blh senyum tgok bola ni pasa pa mmg dg salah sstu hobi dia selain main bola…tgok bola..

Reply

KY April 10, 2013 at 4:47 pm

ada ke siaran langsung, tadi cek info tak de pulak…yg ada siaran tertunda pukul 10 mlm nanti..nak kena cek baliklah ni…

terengganu vs jdt tenganu mesti menang hee

Reply

hafizmd April 10, 2013 at 10:58 pm

Maaf KY. Rupanya takde plak utk siaran kali ni. Agaknya sebab game petang, tv9 tak cover…

yeahhh! ambepun nak terengganu menang utk lonjak ke top 5

Reply

titan April 10, 2013 at 7:13 pm

malam tadi..memang gol lawa-lawa belaka. haha..

Reply

hafizmd April 10, 2013 at 10:52 pm

Free kick tu mmg cantik…

Ambe suke tgk gaye selangor main malam tadi…santai je..hehe

Reply

Hazmin Hamudin April 10, 2013 at 10:26 pm

Ingatkan kalah kelantan tadi. Sekali dapat jugak sebijik gol.

Reply

hafizmd April 10, 2013 at 10:51 pm

Dapat jugak satu gol. dah cukup untuk kekalkan kelantan no 1

Reply

hafiz April 10, 2013 at 11:43 pm

rasanya tak lama lion xii kat atas tu…

Reply

TehR April 11, 2013 at 12:11 am

aku tak dapat tengok live streaming petang tadi
sedih

apa pun tahniah kepada kelantan

Reply

Lynn April 11, 2013 at 1:12 am

Bab yang ni tak boleh le nak dikomen sebab akak bukan peminat bola.
Sori ya Hafiz..hehehe. ( Serik tahun lepas kena dera makan budu 2 hari sebab kalah betting dgn hubby dan anak-anak ).

Reply

Ummikami April 11, 2013 at 9:21 am

Assalam…. :)

Tahniah kepada pasukan Kelantan….menang jua akhirnya… :D

Reply

Gen-Q April 11, 2013 at 10:36 am

Assalammu’alaikum… berkunjung. Hmmm, kalau saya kurang begitu meminati sepak bola atau soccer jadi tidak tau banyak. Paling saya hanya tau Cristiano Ronaldo yang mulai mempelajari surah Al Fatihah dari Ozil ^^

Reply

Qashmere April 11, 2013 at 12:22 pm

Bola.. tak berapa layan..kekek

Reply

Datin Tyka April 11, 2013 at 8:34 pm

confirm banyak traffic masuk ni… tapi kita tak minat tengok bola la..

Reply

hafizmd April 12, 2013 at 2:57 am

sikit2 jer DT =)

ambe mmg minat bola, tu yg rase nak tulis pasal bola jer…hahahhaa

Reply

khairul asrol April 12, 2013 at 5:10 am

aku tak puas hati dengan mahali la. dia tu power sangat.

Reply

hafizmd April 12, 2013 at 3:12 pm

hahaha..mmg makin ligat dia ni..

nama dia jugak makin naik kat google search sekarang =)

Reply

metrolisa April 12, 2013 at 5:40 am

semoga kesebelasan kesayang bro Hafiz selalu berjaya dan menjadi Johan Kesukanan kali ini

Reply

Leave a Comment