Jadual Siaran Langsung Liga Super Februari 2013 Astro Arena 801

- 14 February 2013. Updated 15 February 2013Sukan

¬†Assalamua’laikum.

Jadual Siaran Langsung Liga Super Februari 2031 Astro Arena 801. Liga Malaysia kembali rancak dengan perlawanan Liga Super Februari dan permulaan Piala FA semalam dengan Selangor menewaskan Sabah 3-0 menjadikan Selangor pasukan pertama mara ke suku akhir Piala FA. Berikut ialah jadual perlawanan Liga Super untuk bulan Februari dan jadual perlawanan yang bakal disiarkan secara langsung di saluran Astro Arena 801.

Siaran Langsung Liga Super Malaysia Februari 2013 di Astro Arena 801

Antara perlawanan Liga Super yang bakal disiarkan secara langsung sepanjang bulan Februari 2013 ini di saluran Astro Arena iaitu;

  1. Selangor vs Kelantan, 15 Februari 2013. 8.45 malam (Selangor menang 2-0)
  2. Lions XII vs Pahang, 16 Februari 2013. 7.30 malam

# Jadual siaran langsung ini akan dikemaskini sekerap mungkin.

Perlawanan Liga Super Sepanjang Februari 2013

Selain perlawanan yang disiarkan secara langsung di atas, jangan lupa juga untuk memberi sokongan kepada pasukan pilihan anda di stadium berdekatan. Tanpa penyokong, tidak berserilah sukan nombor satu Malaysia ini. Ayuh, perhatikan jadual perlawanan Liga Super Malaysia, Februari 2013;

15 Februari 2013

  1. Terengganu vs Perak, 4.45 petang. Std. SSINS (Terengganu menang 2-0)

16 Februari 2013

  1. KL Felda United vs PKNS FC, 4.45 petang.
  2. Johor DT vs T-Team, 8.45 malam
  3. N. Sembilan vs ATM, 8.45 malam

19 Februari 2013

  1. T-Team vs KL Felda United, 4.45 petang.
  2. Johor DT vs Lions XII, 8.45 malam.
  3. PKNS Selangor vs N.Sembilan, 8.45 malam.
  4. ATM vs Selangor, 8.45 malam.
  5. Kelantan vs Terengganu, 8.45 malam.
  6. Perak vs Pahang, 8.45 malam.

22 Februari 2013

  1. KL Felda United vs Johor DT, 4.45 petang.
  2. Selangor vs PKNS Selangor, 8.45 malam.
  3. N.Sembilan vs T-Team, 8.45 malam.

23 Februari 2013

  1. Terengganu vs ATM, 4.45 petang.
  2. Lions XII vs Perak, 7.45 malam.
  3. Pahang vs Kelantan, 8.45 malam.

Jadual siaran langsung di Astro Arena akan dikemaskini seberapa segera untuk seluruh peminat bola sepak Malaysia. Sama-sama kita terus memeriahkan gelanggang bola sepak negara!

@hafizmd – Jadual Siaran Langsung Liga Super Februari 2013 Astro Arena 801. Beberapa pasukan sudah mula menampakkan ciri-ciri sebuah pasukan juara!

{ 35 comments… read them below or add one }

suri February 14, 2013 at 9:31 am

wah teman tak tgok pula teman masa tu ada kt dlm blik layan blog heeee

Reply

hafizmd February 14, 2013 at 11:49 am

hehe..kalau berteman, bagus jugak =)

Reply

suri February 14, 2013 at 9:37 am

salam..
tuan rumah sht ker?

nanti jika ada perlawanan lain sy nak tgok gak. tpi sejak anak sekolah mesti tzk blh tgok sb slu pas mkn tgok dia bt kje umh hee..

erk..hee..klu menang tu nmpk gaya penyokog pasuka tu gembiralah sama penyoraknya yer tak bro?

Reply

suri February 14, 2013 at 9:38 am

sekali astrolah hee.. bro amik pakej biasa ke atau ada tambh2 pakej lain hee? rasa nk nak amik astro jer tahun ni..

Reply

hafizmd February 14, 2013 at 11:48 am

Ambe pakai pakej yg ada sukan jer..hehe..tupun ingat nak terminate jer..keh3

Reply

yusri February 14, 2013 at 9:56 am

ambe layan mane yang sempat je…huhu

Reply

hafizmd February 14, 2013 at 11:48 am

Sama ngn ambe jugak. Takleh nak layan sangat dah…nak kena tidur awal..hehe

Reply

yusri February 14, 2013 at 5:59 pm

tu pun depend pada team yang main jugok…hok power-power je ambe nok tengok…haha…hok glamer lebih rase pe nok tengok jugok…haha

Reply

hafizmd February 17, 2013 at 2:04 pm

Kena pilih jugok, kalu dok, sakit pale kite..hihi

Reply

fiezaradzi February 18, 2013 at 1:56 pm

silap, bukansakit kepala kita, sakit pale isteri kita.. haha

Ladfe Amir February 14, 2013 at 1:13 pm

pas ni saya layan bola kat handphone aje. tu pun kalau ada kat tv1

Reply

hafizmd February 14, 2013 at 1:45 pm

hehe..kalau kat hp besor, tkpe bro..hehe

Reply

maza February 14, 2013 at 3:25 pm

yeayyyy.. udah sampai.. Johor! Johor! Johor.. hehehe

Reply

Dulu Lain Sekarang Lain February 15, 2013 at 9:37 am

Yes.. Johor Johor.. he he… tanah tumpah darah ku…
Maza tu bukan pandai tengok bola pun :D

Reply

hafizmd February 17, 2013 at 1:44 pm

Tahniah rakyat johor..mnang 1-0

Reply

hafizmd February 17, 2013 at 2:09 pm

Johor dah mula tunjuk belang..hebat…

penjenamaan johor dt nmpknya berjaye!

Reply

titan February 14, 2013 at 4:05 pm

hoho..selangor sudah layak. cayalahhh..

Reply

hafizmd February 17, 2013 at 2:07 pm

Selangor nampaknya makin power!

Reply

hairulafiz February 14, 2013 at 4:42 pm

tak sabar nak menunggu johodt beraksi…

Reply

hafizmd February 17, 2013 at 2:05 pm

Mng jugok…

Reply

Resepi Puteri February 14, 2013 at 8:45 pm

kurang minatlah tgk bola.. lebih minat tgk order pembeli yg masuk.. heee

Reply

hafizmd February 17, 2013 at 1:50 pm

Yg tuh, ambepun minat..hehe

Reply

TehR February 14, 2013 at 11:17 pm

yups, jangan lupa janji kita
malam besok :D

Reply

hafizmd February 17, 2013 at 1:45 pm

Kelate kena cepat bangkit!

Reply

daddydee February 15, 2013 at 12:32 am

Layan bola best juga sesekali…

Reply

hafizmd February 17, 2013 at 1:45 pm

Sesekali tgk team kuat lwn..best jugak

Reply

Hafizul February 16, 2013 at 2:29 am

Emm selamat maju jaya pada pemain2 sekalian..hehe

Reply

hafizmd February 17, 2013 at 11:29 am

hehe..harap ganu bangkit!

Reply

syaifuddin alias February 16, 2013 at 3:28 pm

bagus..saya mencari2 yg ini :) terima kasih bro

Reply

hafizmd February 17, 2013 at 11:23 am

Silakan bro…

Reply

padin February 16, 2013 at 4:34 pm

hehee alhamdulillah Selangor berjaya mengatasi Kelantan, :D

Reply

hafizmd February 17, 2013 at 11:22 am

Nampak sedap jer selangor main..jeles ambe

Reply

waiman February 16, 2013 at 11:07 pm

Jangan lupa orang Johor malam ni lawan selangor

Reply

hafizmd February 17, 2013 at 11:21 am

johor dt menang 1-0 lwn t team

Reply

fiezaradzi February 18, 2013 at 1:57 pm

lepas ni boleh tgk lagi kalau pun nak terminate.. tgk kat tenet la.. haha

Reply

Leave a Comment