Wordless Wednesday #26 Samsung Galaxy Kamera!

- 5 December 2012. Updated 23 April 2014Motivasi

Assalamua’laikum.
Wordless Wednesday #26 Samsung Galaxy Kamera!

samsung galaxy kamera

@hafizmd – Baca preview Samsung Galaxy Kamera di blog Amanz.my –> Pandang Pertama – Samsung GALAXY Kamera

{ 37 comments… read them below or add one }

Denaihati December 5, 2012 at 8:35 pm

boleh sambar satu ni bro, banyak kelainan dr camera kompak biasa

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 4:05 pm

Mmg sangat berbeza dgn kamera biasa =)

Reply

akubiomed December 5, 2012 at 8:41 pm

Memang canggih kamera Samsung baru ini.

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 4:04 pm

Mmg canggih, siap ngn android

Reply

BUATBEST ? December 5, 2012 at 10:17 pm

nampak pun menarik jgk..~ mengidam la pulak..hehe

`

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 4:03 pm

hoho…mmg menarik cuma agak mahal

Reply

titan December 6, 2012 at 1:49 am

hoho..bila mahu angkat ini haa??

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 4:01 pm

Tengok jer bro…hahaha

Reply

Juan December 6, 2012 at 2:09 am

bagi saya harga mahal sangat, x berbaloi lagi lagi x leh buat call

Reply

Hafizul December 7, 2012 at 2:40 am

Aik?tajk boleh buat call ke?

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 3:42 pm

@Bro Hafizul, mmg takleh

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 3:58 pm

Mmg agak mahal, tp mesti ada yg beli sbb geram =)

Reply

Hazmin Hamudin December 6, 2012 at 4:45 pm

Camera pun dah pakai OS android sekarang ni. Makin canggih dah. Tapi harga mahal sangat rasa. Maybe sebab takda saingan lagi tu.

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 3:45 pm

Itu yg canggih tuh..tak mustahil lepas ni macam2 lagi yg samsung keluarkan…terbaik!

Reply

ohcikgu December 6, 2012 at 9:30 pm

mahal ke tidak nih?

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 3:44 pm

Rm1900..mhal ke murah?

Reply

Jebeng Otai™ December 6, 2012 at 9:53 pm

features die mmg luar biasa..kalo kaki instagram mmg sesuai..hehe

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 3:43 pm

Mmg khas utk depalah ni..hehe

Reply

TehR December 6, 2012 at 10:49 pm

hajat hati nak makan kenduri
apa kan daya jemputan tiada
hajat hati memang nak beli
apa kan daya belum ketika

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 3:43 pm

Kenduri di musim hujan
Ini semua adalah dugaan =)

Reply

Hafizul December 7, 2012 at 2:40 am

Mcm-mcm gadjet sekarang ni yer..agakagak boleh tahan lama ke telefon ni..hehe..

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 3:42 pm

Macam2 ada…tunggu sajelah apa lagi yg samsung nak keluarkan

Reply

donnyien December 7, 2012 at 5:33 am

hello bro,
boleh beli satu ni nanti

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 3:42 pm

hehe..tgk saje ni…

Reply

nurmisnan December 7, 2012 at 5:36 am

Honestly memang terpikat habis bila lihat spec dia
yang paling awesome coz blh terus send by email.. SUPERB

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 3:41 pm

Mmg spec awesome..tp mahal dan rasa tak berbaloi pulak..hehe

Reply

fiezaradzi December 7, 2012 at 12:19 pm

tak boleh call ye? igt boleh.. huhu.. tak nak lah yg ni, nak yg lain.. dah de yang bertakhta di hati.. hahaa

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 3:41 pm

keh3…mmg takleh..tunggulah yer..kot2 tahun depan ada rezki lebih =)

Reply

Ladfe Amir December 8, 2012 at 11:15 am

kena buat pilihan betul2 ni. nak ambil dslr ke nak ambik samsung galaxy camera… emmmm…

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 3:04 pm

hehe..rasanya dlsr lagi puas hati..

Reply

Amirez December 8, 2012 at 10:59 pm

tengok pada spec memang mengagumkan. tapi harga boleh tahan juga mahalnya…

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 12:47 pm

mmg boleh tahan..harga dah boleh kamera dlsr…hee

Reply

Dulu Lain Sekarang Lain December 9, 2012 at 11:31 am

apa lagi.. ambik lah satu…

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 12:45 pm

mahal dan macam tak berbaloi…keh3

Reply

yas December 9, 2012 at 12:15 pm

Iskk…..ambe ok mampu lg nk beli lain…hok lame dulu nk kena servis dah kot….kompak ni ada jangkahayat kot???

Reply

hafizmd December 10, 2012 at 12:44 pm

keh3…biasalah…nak kene servis selalu..hihi

Reply

oppman December 11, 2012 at 2:18 pm

mak aii.. color dia nmpak mengiurkan.

Reply

Leave a Comment