Wordless Wednesday #45 3 Cara Dicintai…

- 25 September 2013Keluarga

Assalamua’laikum.

Wordless Wednesday #45. 3 cara dicintai rakan, kawan dan lawan. Entri tanpa bebelan panjang. Selamat menghadam!

hadith Nabi Muhammad tentang cara dicintai pasangan

@hafizmd – Jom beramal!

{ 34 comments… read them below or add one }

Hafizul September 25, 2013 at 3:55 pm

Hehe..terima kasih sebab saling ingt mengingati…

Reply

hafizmd September 26, 2013 at 12:41 am

terima kasih kembali..kitakan kawan =)

Reply

Hafizul October 5, 2013 at 5:27 pm

Terharu deme oyat lagu tu..huhu

Reply

suri September 30, 2013 at 11:15 pm

kita lupa mudah diri mujur ada kawan ingatkan

Reply

Irwan Alessa September 25, 2013 at 4:37 pm

wahhh theme baru lebih stylo..

Reply

hafizmd September 26, 2013 at 12:40 am

terima kasih bro IA!

semangat ambe

Reply

suri September 30, 2013 at 11:16 pm

antara blogger yang rajin tukar atau salin kulit..

Reply

TehR September 25, 2013 at 7:24 pm

molek2
sama2 kita amalkannya nanti
insyaallah

Reply

hafizmd September 26, 2013 at 12:40 am

insyaAllah..ameen

moga ada kebaikan

Reply

suri September 30, 2013 at 11:16 pm

amin moga kita akan lakukannya

Reply

blogger lelaki September 25, 2013 at 10:17 pm

gamabr tu memang terbaik..tak sangka tu pantai kat chendering

Reply

hafizmd September 26, 2013 at 12:39 am

Kat “batu” ni..mmg cantik kalau air surut

Reply

suri September 30, 2013 at 11:18 pm

admin agak-agak ada jumpa ikan duyong tak kay tepi batu tu?

Reply

suri September 30, 2013 at 11:17 pm

saya pikir inikah gambat dari google selalu di ambil.sekali bukanlah…

Reply

Denaihati September 25, 2013 at 11:36 pm

sebagai peringatan untuk kita sama-sama amalkan, mudahan mendapat keberkatnannya.

Reply

hafizmd September 26, 2013 at 12:39 am

Ameen. Moga2 ada kebaikan bersama

Reply

suri September 26, 2013 at 8:30 am

saat ini kita rasa semua yang ada di sekeliling kita seperti adik beradiklah pula

Reply

AUC September 26, 2013 at 10:49 am

saling ingat memperingati :)

Reply

suri September 26, 2013 at 11:01 am

wah sehak bila polak blog ni sudah tukar kolitnya….heee.. carany senyum kalau marah senyum jugalah

Reply

suri September 26, 2013 at 11:19 am

panggilan macam best hee… boleh di perkembangkan isi ini

Reply

Iskandar September 26, 2013 at 12:26 pm

Padat dan mudah diingat. Moga kita semua ikut sunnah Nabi

Reply

papa mifz September 26, 2013 at 3:08 pm

fuh terbaiklah gambar tuh!!

Reply

Razak September 26, 2013 at 4:23 pm

termenung sekejap…

Reply

Rina September 26, 2013 at 7:28 pm

Insya allah akan saya lakukan itu, terimakasih atas sharingnya :)

Reply

hafiz September 26, 2013 at 8:25 pm

Bagus ni ingat mengingati sesama manusia

Reply

suri September 30, 2013 at 11:19 pm

beruntungnya jika kita ramai kawan-kawan

Reply

Khairul Zamri September 26, 2013 at 9:46 pm

terbaiklah bro sama-sama kita mengingati

Reply

zuan September 26, 2013 at 10:55 pm

mudahnya disayangi :)

Reply

suri September 30, 2013 at 11:20 pm

salah satu jangan susahkan orang dan cuba ambil berat pada orang di sekeliling kita

Reply

onlajer September 27, 2013 at 9:12 am

Assalamualikum En.Hafiz :)

Reply

titan September 27, 2013 at 4:46 pm

dicintai kawan-kawan? wahhh..bahaya ayat tu..

Reply

suri September 30, 2013 at 11:22 pm

cinta kira hormatlah adouh..bukan bercinta dengan orang yang sudah berkahwin

Reply

suri September 27, 2013 at 5:52 pm

rasa sayang masih sebati dari kecil kasih orang tua tidak pernah kering walau pergi tapi makin bertambah ..sering mengocak mengusik hati

Reply

Izzuddin Fauzi September 28, 2013 at 11:46 am

Wahai sahabatku, aku harap aku dah memmberi ketiga-tiga itu… Aku memberikan salam – masuk blogmu, aku menyediakan tempat duduk – ruang komen ku, dan aku memanggilmu dengan nama yang hang suka – jangan risau sat gi aku balas komen… Hehehehe…

Reply

Leave a Comment