Mom Blogger Top Referral Contest

- 7 January 2014. Updated 30 November 2017Contest

Assalamua’laikum.

Mom Blogger Top Referral Contest. Contest pertama yang ambe masuk untuk tahun 2014. Senang sangatpun contestnya. Takde masa korang nak cipta seribu macam alasan untuk tak nak turut serta sekali. Oleh sebab ianya contest referral, sape yang masuk awal, ada banyak kelebihan. Jadi, sebelum korang baca sampai habis, klik sini dulu untuk turut sama masuk. Klik sini –> Masuk Contest Mom Blogger

Jana pendapatan dengan bisnes online dari rumah?

Tak lain tak bukan, contest ni ambe tengok memang kena dan tepat pada waktunya. Kira macam serampang banyak mata. Bila dah masuk contest macam ni, ambe secara automatik akan rajin geledah ‘rumah’ tuan tanahnya. Bila dah sebut ‘geledah’ tu, macam-macam juga yang ambe jumpa. Antara yang best ialah tuan tanah blog ummihanie.com ni sememangnya seorang suri rumah sepenuh masa!

Kenapa best? Percayalah. Bagi seorang isteri merangkap seorang ibu, takde tempat paling best dan seronok dalam dunia ni selain rumahnya sendiri (shopping complex dikecualikan dalam hal ini…hehe). Jadi, bila ambe dapat jejak mom blogger yang buat kerja SOHO ni, sedikit sebanyak dapat menaikkan semangat seorang pahlawan dalam diri ambe ni. Nak-nak bila tengok, mom blogger Ummi Hanie ni ada 3 kedai online! Antaranya ialah Annisa Biz Center yang jual benda-benda menarik macam tepung magik!

Contest ringkas tapi ambe kira berimpak besar! Nak-nak bila blogger hebat macam Encik Titan turut sama promot. Tempias jus backlink mesti lebih power dan lebih manis di mata enjin carian.

Sebelum korang terlepas, baik cepat-cepat masuk. Jangan bertangguh! Sebab orang yang hebat dan cemerlang, takde masa nak bertangguh. Klik gambar kat bawah ni kalau berminat nak menang dan asah teknik menulis korang! KLIK BANNER di bawah kalau KORANG BERANI!

mom blogger jana pendapatan dari internet di rumah

Klik lelaju kalau nak menang! Tarikh contest: 6 Jan – 6 Februari 2014

“Mom Blogger Top Referral Contest dianjurkan oleh ummihanie.com dengan kerjasama AnnisaBiz dan Ziefauzi.com”.

@hafizmd – Permulaan yang menarik. Momentum nak kena kekalkan! yeahhhh….

{ 18 comments… read them below or add one }

ummihanie@hotmail.com January 7, 2014 at 9:38 am

salam,

ribuan terima kasih diucapkan atas penyertaan.

betul tu, contest referral kena join cepat.

sy dpt idea ni pun sepintas lalu. sambil taip kat event FB, sambil edit semula di blog post.

selamat berjaya ya :)

ps: penyertaan tidak terhad ;)

Reply

hafizmd January 7, 2014 at 10:37 am

As salam,
Terima kasih kembali. Wah…kira ummi buat kerja 2 in 1 terus. Memang powerlah!

Ok. Noted. Mungkin ada sambungan…hehee

Reply

titan January 7, 2014 at 10:06 am

pehh..laju giler hang yekk..

Reply

hafizmd January 7, 2014 at 10:36 am

Mesti laju..dah lama gua lepak2 tgk lu tulis laju2…hahaha

Reply

cik tom January 7, 2014 at 10:08 am

mmg hebat! siap ada 3 online…
mcm best je..nanti smpt2 blh join jgk..hehe

Reply

hafizmd January 7, 2014 at 10:36 am

Itulah. Tak naik semangat baca? hehe

jomlah join sekali…kasi gegar..hehe

Reply

suri January 7, 2014 at 3:11 pm

buka kedai pun sudha boleh untung ya walau hanya dalam talian cewah

Reply

hafizmd January 8, 2014 at 7:19 am

@Suri, betul tu…macam Suri juga…mom blogger! hebat!

Reply

akubiomed January 7, 2014 at 12:51 pm

Malam tadi buat CSI blog Ummi Hanie nasib baik jumpa bahan bukti. Kalau tidak susahlah. Selamat berjaya bro. :-)

Reply

hafiz January 7, 2014 at 1:15 pm

dah terlambat ke nak join…

Reply

hafizmd January 7, 2014 at 1:53 pm

sempat lagi bro! sampai 6 febuari 2014!

Reply

suri January 7, 2014 at 3:12 pm

bahaya dah selongkar macam fbi pula bro ab ini

Reply

hafizmd January 8, 2014 at 7:19 am

@Suri, dah macam citer dalam tv..hehe

Reply

Hazmin Hamudin January 7, 2014 at 3:53 pm

Ramai jugak join contest ni . Contest tahun baru ni. Hehe

Reply

hafizmd January 8, 2014 at 7:18 am

Jomlah bro!

Reply

Mak lagenda January 8, 2014 at 9:59 am

Wow…ada contest di awal tahun baru ni!! Gud luck bro..:)

Reply

papa mifz January 9, 2014 at 4:21 pm

semoga berjaya bro , mana tau rezeki tahun baru kan…=)

Reply

Hafizul January 10, 2014 at 2:45 am

Ok..yang ni dalam list gak..tunggu masa nak siapkan aje..emm makin lama peram makin sikit peratusan nak menang ni..haha..gud luck bro..

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }