EPHYRA Pilihanku Hanya Jika….

- 7 March 2014. Updated 27 February 2018Contest

Assalamua’laikum. Ephyra Pilihanku. Solusi masalah kulit muka berjerawat dan berjeragat, kulit berparut, menguat dan mencantikkan kuku dan rambut. Ini semua tak menarik perhatian aku! Habis tu, bagaimana lagi Ephyra mampu buat aku jatuh cinta?

Ephyra Pilihanku

Ephyra Pilihanku Hanya dan Hanya Jika…..

Sekarang ni, aku ada satu masalah. Bukan masalah besar tetapi secara jelas aku memerlukan bantuan ‘sesuatu.’ Walaupun ada masalah ni, aku masih lagi mampu tidur lena, masih mampu tersenyum riang gembira, masih mampu memandu tanpa rasa gelisah. Itu petanda, ianya bukan masalah besar….TETAPI…..

Setiap kali aku pakai stoking, setiap kali kaki comelku memijak karpet yang lembut lagi berbulu-bulu, masalah aku ni memang sedikit sebanyak mengganggu keselesaan dan terkadang mencuakkan juga. Aku sedar, ianya petanda bahawasanya aku kekurangan ‘sesuatu’ yang penting dalam tubuh badan!

Apa masalah aku sebenarnya? Baiklah. Demi mencari solusi dan “mencabar” keberkesanan produk Ephyra, aku kongsikan juga masalah ni. Mana tahu, duta produk terpanas lagi ‘laku keras’ di pasaran, Abe Norman Hakim sudi menurunkan ilmu dan berkongsi kemanisan manfaat produk Ephyra dengan aku. Oh! Indahnya…

punca masalah tumit kaki merekah Ephyra Pilihanku

Malu nak tunjuk tumit kaki merekah…hoho

Ya. Masalah tumit kaki merekah dan pecah. Mengikut sumber pencarian aku, antara sebab utama berlakunya masalah tumit kaki merekah/pecah ni ialah;

  1. Berat badan berlebihan
  2. Kulit kering
  3. Pakai kasut yang tak sesuai
  4. Alahan kepada sabun
  5. Alah kepada simen lantai
  6. Tak jaga kebersihan kaki

Antara 6 punca tumit kaki pecah di atas, rasanya yang paling logik dan kena mengena dengan aku ialah alah kepada simen lantai dan pemakaian kasut yang kurang sesuai serta kulit kering.

Maka, dengan tawaran hebat yang produk Ephya tawarkan iaitu MAMPU MERAWAT TUMIT KAKI PECAH, ini adalah satu peluang yang amat aku nantikan. Oleh sebab itu, aku nyatakan EPHYPRA Pilihanku hanya jika ia mampu merawat tumit pecah yang aku alami.

Kenapa Pilih Ephyra Pilihanku?

Tak susah untuk jawab soalan ni. Aku ringkaskan di bawah;

  1. Ramuan organik. Antaranya ialah L-Glutathione, Astaxanthin, Acerolla Cherry, Tomato Powder dan ektrak bunga Marigold. Organik. Ini yang paling sesuai dengan tubuh badan manusia.
  2. Halal. Teramat penting. Banyak produk kesihatan yang hanya dibungkuskan (re-packing) di Malaysia, tetapi dikilangkan di luar negara. Sangsi, was-was lagi meragukan. Hal ini tidak berlaku kepada Ephyra. Ianya HALAL JAKIM. Nikmati kebaikan Ephyra tanpa was-was!
  3. Testimonial yang cukup meyakinkan. Serius, biasanya aku tengok testimonial sesetengan produk kesihatan nampak dibuat-buat, terlampau hype dan menimbulkan keraguan. Lain benar testimonial produk Ephyra. Antara testimonial yang membuka hati aku untuk cuba jatuh cinta kepada Ephya ialah pengakuan ikhlas blogger terkenal, Eyriqazz yang juga menyebut tentang cracking di tumit kaki beliua. Boleh baca pengakuan berani beliau di pautan ini –> ‘Review Ephyara – Testimoni Selepas 30 Hari
  4. Paling best ialah produk Ephyra pilihanku ini sesuai untuk jejaka dan pastinya bonus menanti buat mereka yang sudah punya isteri.

Cukuplah 4 jawapan. Jawapan kelima akan menyusul bilamana aku sendiri yang akan menjadi “duta Ephyra” nanti.

ephyra pilihanku manfaat dan kelebihan ephyra

Lebih manis dan selayaknya jika aku sendiri mencuba, merasai dan menikmati keindahan manfaat Ephyra berbanding sekadar membaca, melihat dan mendengarnya dari mulut orang lain. Ini lebih meyakinkan!

Bonus Kebaikan Produk Ephyra?

Ephyra mungkin sudah menjadi pilihan ribuan pengguna lain, tapi bagi aku yang sememangnya agak memilih jenis supplemen, sebenarnya begitu teruja untuk merasai sendiri manfaat Ephyra. Antara bonus manfaat lain yang ditawarkan oleh produk Ephyra ialah untuk lelaki mahupun wanita ialah;

  • memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
  • menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
  • mengurangi kedutan dan garis-garis halus
  • mengecilkan pori-pori kulit
  • meningkatkan sistem imunisasi badan
  • mengatasi masalah jerawat dan jeragat
  • mengurangi sakit radang/sendi
  • membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
  • mengurangi kolesterol
  • menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
  • meningkatkan kualiti tidur

Ini semua berdasarkan testimonial pengguna yang berpuas hati. Jika tak puas hati, mustahil ramai yang memberikan maklumbalas positif. Betul tak? Banyak lagi testimonial yang boleh dibaca di sini fan page Ephyra–> Baca testimonial pengguna produk Ephyra.

Ephyra Pilihanku

Kesimpulan: Mengapa Ephyra Pilihanku?

  1. Untuk selesaikan masalah tumit kaki aku yang merekah.
  2. Merasai sendiri bonus kesihatan berganda yang ditawarkan Ephyra, dan
  3. Tertarik dengan satu status di wall facebook Oceanlife2u yang berikut;

Dan pihak kami berani untuk menaja kerana yakin akan keberkesanan produk kami.. Khas untuk perserta Sepetang Bersama Blogger yang selama ini asyik baca review banyak hasil bagus Ephyra merata-rata di blog, anda juga berpeluang merasai kehebatannya!!

Andai kata anda pun berminat mencubanya, terus terjah laman sosial Epyhra di bawah.

  • Facebook: OceanLife2u
  • Instagram: Ephyra2u

Sebelum komen, layan dulu video ni yer…..

Terima kasih Ephyra menaja Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 Bersama Yeo’s!

{ 24 comments… read them below or add one }

Anuar March 7, 2014 at 11:46 am

Perkongsian info yang menarik tentang Ephyra….

Reply

Adib Site March 7, 2014 at 3:41 pm

Baru ku tahu pasal produk EPHYRA ni..

Reply

Hafizul March 7, 2014 at 4:45 pm

Ni merekah kira tahap OK lagi..yang saya punya lagi nampak dengan jelas..mungkin la..saya ni agak kurang minum air..hebat ephyra ni…macam2 leh rawat..hehe

Reply

suri March 7, 2014 at 11:45 pm

Rawat sengal badan boleh,muks badan pendek kata serba lenhkap

Reply

Hafizul March 10, 2014 at 11:08 pm

Wahhh macam-macam leh buat..hehe

Reply

Hairul Hissam March 7, 2014 at 9:59 pm

baru check tumit kaki sendiri.. alhamdulilla, masih Ok lagi..
kalau boleh jadikan kita muda remaja.. boleh gak nak pakai :D

Reply

Hafizul March 10, 2014 at 11:08 pm

Masih ok lagi bro?yang saya punya dah nampak merekah…

Reply

suri March 7, 2014 at 11:44 pm

Rasa sedap tak klu sedap tak jemu nak minum

Reply

saimi March 8, 2014 at 2:43 am

Produk ephyra nie semakin lama semakin popular.

Reply

khairul asrol March 9, 2014 at 1:01 am

ephyra, nampak produk dia tadi macam bagus. boleh cuba untuk lelaki jugak kan ni? :)

Reply

munir ardi March 9, 2014 at 7:07 am

menunggu suatu hari semoga produk ini bisa datang ke Indonesia

Reply

W.R March 9, 2014 at 2:09 pm

kat tempat kerje aku pun dok bercakap hal Ephyra ni…

Reply

suri March 9, 2014 at 5:45 pm

barang baik hasil memuaskan hee..rasa sedap juga kan bro hafiz ;)

Reply

suri March 9, 2014 at 5:44 pm

produk terbaik memang bestkan heee..masalah saya pula kt tapak kaki dan ibu jari kaki hu…

Reply

Jamian Sarif March 10, 2014 at 7:57 am

boleh cuba ni.tengok macam ok jer.

Reply

nurinsaniah March 10, 2014 at 7:58 am

produk terbaik ni.sangat sesuai untuk mereka yang mementingkan kecantikan luar dan dalam

Reply

Denaihati March 10, 2014 at 11:37 am

Billion terima kasih kerana sudi sertai kontes Pek Premium Ephyra.

Reply

Mohd Rasul Abu Hanipah March 10, 2014 at 4:57 pm

perkongsian yg menarik.. mungkinkah aku perlu cuba ephyra lepas ni huk3

Reply

papa mifz March 10, 2014 at 7:13 pm

ingat nak cubalah produk nih , macam best jer…=)

Reply

suri March 11, 2014 at 2:36 am

jom cuba mesti terbaik dari terbaik ada pasaran

Reply

Ismail N March 11, 2014 at 8:55 am

Tak sompat kawe jumpa duta Ephra itu ari. Tapi dapat jumpa bro pun kira berbesar hati gak kawe. .. Ini produk maybe bagus mem yang komen. Kawe yg lelaki ni pakai semua yg semulajadi je :D

Reply

hafizmd March 11, 2014 at 11:53 am

Ambe tgk dari jauh jer duta tu.hehe….

Beli beri kat mem pakai…ambe kalau pakai, nak test power jer..hehe

terima kasih bro Ismail sudi jumpa dan sembang2..harap dapat jumpe lagi.. =)

Reply

suri March 11, 2014 at 9:08 am

kaki saya memang alah pada sabunlah habi rosak kena makan dik air

Reply

Myra Jay March 13, 2014 at 2:50 pm

MJ pun dah mula berjinak2 dengan Ephyra ni ha.. :)

Sama masalah iaitu tumit kaki merekah :D

Reply

Leave a Comment