10 Calon Pilihan Mac!

- 4 April 2013. Updated 31 December 2013Blogging

Assalamua’laikum.

10 Calon Pilihan. Apa yang ditunggu sudah diketahui semalam. Parlimen sudah dibubarkan. Rakyat bakal menentukan kedudukan. Ramai yang sudah mula berangan. Nama calon ada yang sudah diumumkan. Tak kurang ada yang digugurkan. Itu memang lumrah perjuangan. Entri ini bakal menampilkan 10 calon pilihan!

10 Calon Blogger Terbaik

  1. Suri
  2. Hafiz
  3. Hafizul
  4. TehR
  5. Titan
  6. Yusri
  7. Akubiomed
  8. Hatiputera
  9. Fiezaradzi
  10. Munir Ardi

Inilah calon-calon yang wajar kita contohi semangat dan kerajinan mereka dalam memeriahkan medan perjuangan blogging. Pelbagai niche dan gaya penulisan. Apa jua perbezaan antara kita langsung tak menjejaskan ukhwah yang kita bina. InshaaAllah.

Terima kasih selalu singgah dan bersembang di sini. Top 3 sudahpun ditampal RSS feed mereka di sebelah kanan selama sebulan sebagai hadiah menjadi top 3.

Sah, ini bukan entri politik. Ini entri penghargaan khas buat rakan blogger semua. Terima kasih daun keladi, jangan lupa datang lagi. InshaaAllah ambe terjah kembali!

@hafizmd – 10 Calon Pilihan Mac! Kesian bila tengok ada antara kita putus kawan, putus saudara kerana hanya berbeza warna bendera!

{ 40 comments… read them below or add one }

fendy April 4, 2013 at 10:34 am

mereka semua memg hebat….

Reply

Hafizul April 4, 2013 at 12:12 pm

Hahahahaha..akhirnya tercapai jugak impian saya..bulan April, sebulan akan berada dalam blog hebat nih…syukur…

Reply

staibaqhang April 4, 2013 at 12:39 pm

calon2 terbaik…

Reply

hafiz April 4, 2013 at 1:24 pm

tq bro atas linknya…

Reply

Hairul Azni April 4, 2013 at 2:01 pm

Tahniah pada yang ada dalam senarai.. :-)

Reply

akubiomed April 4, 2013 at 2:23 pm

Tanniah semua. Masih tersenarai didalam senarai Top 10.

Reply

Aya April 4, 2013 at 4:15 pm

Kena undi Suri ni..hehehe

Reply

fiezaradzi April 4, 2013 at 5:14 pm

tahniah2.. yg top 3 tu best tu…

Reply

suri April 4, 2013 at 5:48 pm

warna bendara saya warna warni cam na tuh pak?

Reply

suri April 4, 2013 at 5:49 pm

terima ksih atas backlink tu. wah undi mana satu ni heee

Reply

titan April 4, 2013 at 5:52 pm

sungguh rajin betul mereka semua tu ye.

Reply

Denaihati April 4, 2013 at 8:13 pm

tahniah pada semua calon-calon. jangan sampai putus sahabat/saudara kalau berbeza parti…heeee

Reply

mancai April 4, 2013 at 9:46 pm

respek kecekalan mereka.. memang hebat… blog ini juga hebat

Reply

auc April 4, 2013 at 11:41 pm

huh x de auc yek? x pe bulan depan ada la tu hehehe

Reply

wazy April 5, 2013 at 1:06 am

Tahniah kepada semua yang tersenarai tu

Reply

Datin Tyka April 5, 2013 at 1:08 am

ok bulan April cop kan nama DT ok..!

Reply

Hazmin Hamudin April 5, 2013 at 11:50 am

Terbaik… bertanding kerusi mana calon2 ni?

Reply

hafizmd April 8, 2013 at 10:12 am

Semuanya kerusi DUN. Belum umum lagi…hahaha

Reply

Ibu Mifzal Arsyad April 5, 2013 at 4:14 pm

sy undi calon ni 11…eh..eh..

hehe..

Reply

hafizmd April 8, 2013 at 10:06 am

eh? hehehe

terim kasih kerana mngundi dan undi anda rahsia…hehehhe

Reply

Ladfe Amir April 5, 2013 at 5:40 pm

blulan lepas nampaknya gua gagal berada di sini sebab asyik sangat kat blog sorang anak dara tu.

in shaa Allah pas ni akan diselaraskan.

Reply

hafizmd April 8, 2013 at 10:04 am

hahaha…lu sudah kena ‘sampuk’ kat sana ek? hahaha

gua tak kisah, janji gua dapat bace entri..jadilah =)

Reply

Lynn April 5, 2013 at 9:58 pm

Memang semuanya hebat-hebat dan layak belaka.

Reply

hafizmd April 8, 2013 at 10:02 am

Akak jugak antara yg terbaik =)

Reply

Bean Moreno April 6, 2013 at 10:43 am

teringin nak jadi seperti mereka…hebat…

Reply

hafizmd April 8, 2013 at 9:56 am

Bropun hebat cuma belum sempat terjah list kat sini jer..thanks bro singgah

Reply

onlajer April 6, 2013 at 2:28 pm

ingat calon pilihan raya pilihan blogger rupanya

Reply

hafizmd April 8, 2013 at 9:55 am

hahaha..bukan2…saje amik feel

Reply

yusri April 7, 2013 at 12:07 am

Ambe telah dimiscarriage oleh tuan tanah drp menduduki takhta rss di sidebarnya…haha

Reply

hafizmd April 8, 2013 at 9:29 am

hahahaa…komen ni mmg ganah! hahaha

Reply

yusri April 10, 2013 at 1:16 pm

Dakpe…ambe akan cuba sedaya-upaya untuk meningkatkan tahap kerajinan mengomen ambe di blog berinformatif ini…

Reply

hafizmd April 10, 2013 at 11:05 pm

@yusri, Terima kasih boh! semangat ambe jadinya

Reply

yusri April 13, 2013 at 8:28 am

Entri2 deme memang byk yg berfakta..rajing deme study..keep up the good job boh!

padin April 8, 2013 at 9:02 pm

hahaha kalau ikutkan, Pn Suri boleh tercalon di mana – mana kawasan..
aku belum tersenarai lagi nak jadik calon, ekekee

Reply

hafizmd April 9, 2013 at 9:24 am

Setakat ni. Mmg Pn Suri calon feveret =)

Reply

Tuah April 9, 2013 at 10:31 pm

Menarik! Boleh jugak blog hopping.

Reply

hafizmd April 10, 2013 at 9:31 am

Elok sangatlah kita menambah kenalan =)

Reply

al-iklan.com July 7, 2013 at 10:11 am

first of all.tahniah.namun hakikatnye utk buat duit melalui blog bukan smudah yg kite sangka.ade yg tak tido mlm pun ade.terlalu byk kerja yg kite perlu lakukan.bukan setakat buat blog kite sudah menjana pendapatan malahan ianya lebih dr itu.utk buat duit melalui blog kite harus mempuyai sifat tidak berputus asa.kata org putih don’t easy to give up when you challenge facing you.kental jiwa and then barula boleh berjaya.they deserve to get it.

Reply

hafizmd July 7, 2013 at 11:37 pm

Jiwa mesti kental =)

Reply

hafizmd April 14, 2013 at 6:28 pm

@yusri, terima kasih boh..mana sempat, ambe buat..kalu dok, gitu2 jerlah…thanks boh,

Reply

Leave a Comment