Wordless Wednesday #3 – Stamina

- 7 December 2011Bicara santai

Assalamua’laikum.

Wordless Wednesday 7 Disember 2012 – Stamina Oh! Stamina


Photobucket

® hafizmd =)

{ 56 comments… read them below or add one }

anif December 7, 2011 at 3:23 pm

Wahaha.. berlari-larian di tepi pantai?

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:11 am

Main bola sepak pantai bro Anif =)

Reply

akubiomed December 7, 2011 at 3:32 pm

Lari didalam air baru menguji fizikal.

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:11 am

Kalau dalam air, mmg cepat pancit bro AB =)

Tp ni main bola, kadang2 main polo air…mmg terbaik!

Reply

levelsatu December 7, 2011 at 7:18 pm

takde stamina dah. pancit dah tua-tua nih. hehe.

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:10 am

hehe…nak kena up balik ni L1..hehe

Reply

tehr December 8, 2011 at 12:16 am

berlari berkejaran
memang lenguh betis lari atas pasir ni

Reply

suri December 8, 2011 at 3:59 pm

bro tehr..ay rasa tetiba nk nnyi lagu amelina plk haa..

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:05 am

@suri, dangdut pun dangdutlah…hehehe

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:09 am

main bola ni…hehe

habis lenguh2 malam tu…tp takpe, ada tukang urut =)

Reply

hasni December 8, 2011 at 8:45 am

berlari di kaki awan membiru

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:09 am

pasir yg memutih

mmg jiwang ayat hasni ni =)

Reply

adamfaiz December 8, 2011 at 11:33 am

Teringat latihan sprinting time sekolah dulu di pantai Tg Keling

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:08 am

Wah…atlet harapanlah ni yer…tp mmg training kat pantai cukup terbaik!

Reply

yas December 8, 2011 at 12:59 pm

Main bolasepak pantai ke ni bro??
Klau aku, takat jadi keeper tu bole laa…tu pun silap2 terhencut2 bagai…dh masuk 40an ni cepat no terasanya…hehehe

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:07 am

Yup. Akupun dah kureng. Main badminton tak sesemput main bola pantai ni.

Lwn budak2 pun kalah sekarang…hahahha

Reply

shraqs December 8, 2011 at 3:09 pm

Memang tabik spring la main bola di pantai. Semput tu…

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:06 am

mmg semput, tp kalau hari2 main…kurang semput..hehe

Reply

suri December 8, 2011 at 3:58 pm

permainan bola pantai…

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:06 am

betul tu suri, main petang2 kalau balik ganu

Reply

chii December 8, 2011 at 8:05 pm

woo..kalo chii la kan..pas je da lari2 kat pantai..mmg xde da stamina..semua abih da

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:03 am

hehe…kadang2, lepas 5 minit pun dah pancit…keh3

Reply

Juan December 8, 2011 at 9:42 pm

ko yg mana weh,

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:02 am

ko rase aku yg mane? hehehe…

Reply

b3njy December 8, 2011 at 10:03 pm

Aik ! mana satu Hafizmd ni … yang sprint tu ke ?

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:01 am

hehe…tak, striker relaks jer bro…hahahahaha

Reply

b3njy December 8, 2011 at 10:05 pm

berlari di pasir baik untuk stamina mencengkam kat otot2 peha dan betis tu … aduh !

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:01 am

mmg mencengkam!

Reply

b3njy December 8, 2011 at 10:07 pm

Kalau selalu berlari kat pasir bila lari kat tanah keras sah speed nak mampos lajunya.

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:00 am

betul tu bro benjy, mmg laju semacam jer, tapi 10 meter pertama jer…keh3

Reply

b3njy December 8, 2011 at 10:08 pm

Tetapi kalau silap lari kat pasir boleh tergelincir dan terjatuh boleh cederaaa OOOOOooo.

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 2:00 am

betul2…dah pernah kena sekali…terpeleot kaki…huuu

Reply

b3njy December 8, 2011 at 10:09 pm

Kalau main bola sepak pantai ke bola tampar pantai ke mesti best sampai tak sedar dah penat … hehehe

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 1:59 am

mmg best bro benjy, kadnag2 kalau hujan pun redah jugak…best tu…lepas main, terus terjun pantai…fuhhh!

Reply

padin December 8, 2011 at 10:36 pm

wohhoo memang cepat penat main/berlari kat pasir ni,
cemana lah agaknya orang main bola sepak pantai tu huhuu

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 1:59 am

adui..mmg tak larat, tp kalai hari2 main…mmg lancar jer lari bro..

kalau dah lama tinggal, main seminit dah rase nak mntah…wuuuu

Reply

titan December 9, 2011 at 12:51 am

wahh..main lari-lari la pulakk..

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 1:58 am

kejar bola ni bro titan

Reply

dnoBiz December 9, 2011 at 9:06 pm

apa yang di kejar tu sebenarnya.. :D

Reply

hafizmd December 10, 2011 at 1:54 am

B.O.L.A =)

Reply

Petua Emak Hot December 10, 2011 at 4:46 pm

teringin plak nak buat rumah ngan tanah pantai… mmg syok…

Reply

hafizmd December 12, 2011 at 11:27 pm

haa..kalau main pasir, buat macam2…mmg syok

Reply

ciksembang December 10, 2011 at 9:24 pm

jogging kat pantai pun menyiksakan.. tapi menguji stamina

Reply

suri December 12, 2011 at 9:23 am

salam isnin bro hafiz..

apa khbar shat ker sekeluarga?

angin menderu ombak pula merindu..jom tgok ombak rindu heeeee

Reply

hafizmd December 12, 2011 at 11:22 pm

salam isnin suri sefamili =)

alhamdulillah, sihat, lebi2 lagi hari ni cuti..hehe

angin menderu, awan berarak…cewah…macam lagu masa darjah 3 daa…hehehe

Reply

hafizmd December 12, 2011 at 11:26 pm

mmg penat kak CS, tp seronok

Reply

amirulfaiz December 11, 2011 at 7:15 pm

Berlatih belari di pasir pantai, boleh meningkatkan stamina?

Reply

hafizmd December 12, 2011 at 11:24 pm

Boleh. Lagi bagus tiap2 hari joging pagi sambil tgk matahari naik…fuhhhh!

Reply

faizul December 11, 2011 at 8:10 pm

Seperti sedang melarikan diri dari tsunami yang nak melanda je. :)

Reply

hafizmd December 12, 2011 at 11:24 pm

uish…jgn bro faizul..bahaya tu..hehe

ni kejar bola jer

Reply

hdn952 December 11, 2011 at 9:58 pm

bagus.yang penting jaga kesihatan…..

Reply

hafizmd December 12, 2011 at 11:23 pm

setuju, yg penting kesihatan tu kena jaga

Reply

suri December 12, 2011 at 9:21 am

tgok laut rasa mau terjun dan tenggelam timbul heeee

Reply

hafizmd December 12, 2011 at 11:22 pm

hehe…bahay tuh…mabuk laut ke.. =)

Reply

lAl December 14, 2011 at 8:55 am

Agak penat.. tpi bleh menambah kelajuan berlari… :D

Reply

hafizmd December 14, 2011 at 11:54 am

Mmg mencabar dan penat, tp puas hati sbb dapat rembes peluh =)

Reply

Leave a Comment